INGLESE Chesterfield dvojsed antik hnědý
ONYX designová komoda masiv mango Achat 160cm

INGLESE Chesterfield křeslo antik hnědé

9 490,00 Kč
vč. DPH Vyzvednutí: 1-3 pracovní dny
Invicta Interior
17383
2 ks
K vyzvednutí na prodejně
Množství

  • Zásady zabezpečení
    Zásady zabezpečení

    U nás jsou Vaše data v bezpečí.

INGLESE Chesterfield křeslo antik hnědé

Dovezeno z Německa, vyrobeno pro západní trh, rozměry: Š110xH90xV70cm, výška sedu 50cm, hloubka sedu 55cm, šířka sedu 55cm, materiál čalounění jemná odolné mikrovlákno 100% polyester v hnědé barvě ve starobylém vzhledu, celočalouneno - vhodné i do prostoru, robustní rám z FSC certifikovaného dubového dřeva, dřevěné nohy, kvalitní pěnové polyether polstrování, ocelové pružinové jádro + sedák pohodlný prodyšný pur o tloušťce 20cm, hustota pěnové vycpávky 50kg/m3krásně zaoblené područky dodávají útulnou atmosféru při relaxaci, exkluzivní rezidenční koncept ve stylu Chesterfield, charismatické luxusní křeslo v klasickém anglickém, ale zárověň moderním nadčasovém stylu, snadná údržba s návodem, výrobce Invicta Interior.

FSC® certifikované dřevní hmoty: dřevo z těchto produktů pochází z dobře obhospodařovaných lesů, které byly certifikovány nezávislou organizací v souladu s přísnými environmentálními, sociálními a ekonomickými normami Forest Stewardship Council.

Pečlivé kartonové zabalení, rychlé dodání. Doprava spedicí Toptrans nebo Fofr po celé ČR a SR, záruka 24 měsíců, pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

17383
2 ks